ELNÖK

Full text search

ELNÖK
ELNÖK: Köszönöm, jegyző úr. Tisztelt Országgyűlés! Most a határozathozatal következik. Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e azzal, hogy az előterjesztést 10 órás időkeretben tárgyalja az Országgyűlés. Kérem, most szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés 112 igen szavazattal, 24 nem szavazat ellenében, 1 tartózkodás mellett az előterjesztés időkeretben történő tárgyalását elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! A Fidesz képviselőcsoportja azt javasolta, hogy az Országgyűlés mai ülésén az interpellációk tárgyalását megelőzően kerüljön sor a Magyarország Alaptörvényének hetedik módosítása című T/12458. számú törvényjavaslat általános vitájának a megkezdésére oly módon, hogy a vezérszónoki felszólalásokat követően elsőként szólásra jelentkező független képviselő felszólalását követően kerüljön sor az interpellációk megtárgyalására. Az általános vita folytatására és lezárására az azonnali kérdések és válaszok óráját követően kerüljön sor. Aki ezzel egyetért, kérem, kézfelemeléssel szavazzon! (Szavazás.) Köszönöm.
Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége a javaslatot elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! Most az elnöki jogkörben előterjesztett napirendi javaslatról döntünk. Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a napirendi ajánlást az előbbiekben elfogadott módosítással. Kérem, kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.
Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége a napirendet elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! Személyi javaslatról való döntésre a mai napon nem kerül sor.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me