DR. RÉTVÁRI BENCE,

Full text search

DR. RÉTVÁRI BENCE,
DR. RÉTVÁRI BENCE, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára: Köszönöm szépen. Attól óvja meg Magyarországot a sors vagy a Jóisten, hogy újra a szocialisták kezébe kerüljön a kormányzás, hiszen emlékszünk, hogy önök akkor mit tettek. De, képviselő úr, az ön példájára: egy gyermeket nevelő család esetében, ha minimálbért keresnek a szülők, nemcsak hogy adót nem fizetnek, járulékot sem fizetnek. (Dr. Varga László: Pályakezdő fiatalok.) A pályakezdő fiatalok, ahogy bekiabálta. Az önök idején mennyi pályakezdő fiatal volt munkanélküli? Minden negyedik. Most mennyi? Most már csak 11-12 százalék, körülbelül minden nyolcadik. Minden negyedikből minden nyolcadik, tisztelt képviselő úr. (Dr. Szél Bernadett: Minden második fiatal el akar menni Magyarországról. - Az elnök csenget.)
Ez az a folyamat, amit megállítana az, ha önök kerülnének újra kormányra, újra kivetnék a magas adóikat, újra megszüntetnék a munkahelyvédelmi akciót, amellyel sikerült a fiatalok számára is itthon munkalehetőséget kínálni. De mivel az LMP a második leghangosabb bekiabáló, az ő adórendszerük pedig szépen lassan visszaszorítaná a foglalkoztatottságnak ezt a szintjét, hiszen olyan magas adókkal sújtanák az élőmunkát, ami óriási veszélyt jelentene szintén Magyarországra.
Tisztelt Képviselő Hölgyek és Urak! Szerintem legyünk büszkék arra, hogy most már 600 ezerrel több ember tud a családjának munkajövedelemből megélhetést biztosítani. Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me