DR. NAGY ISTVÁN

Full text search

DR. NAGY ISTVÁN
DR. NAGY ISTVÁN földművelésügyi minisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Folytatnám tovább, mert a következő pillér azon adminisztratív terhek csökkentése a borászatokban, amelyek az ő életüket könnyítik és a piacra jutás lehetőségét segítik.
A következő év elejétől komoly adminisztrációcsökkentés eredményét érezheti majd a legtöbb hazai borászat. Az 1000 hektoliter alatti bortermelők kisüzemi bortermelő kategóriába léphetnek át, amellyel mentesülhetnek az egyszerűsített adóraktári kötelezettség alól. Ezzel párhuzamosan a kistermelők adminisztrációs kötelezettségeit tovább kívánja csökkenteni a földművelési tárca.
Én azt remélem, hogy mindezen hatásokkal azt tudjuk majd elérni, hogy a magyar szőlősgazdák és bortermelők elégedettek tudnak lenni, egyre kiválóbb minőségű bort tudnak termelni, a magyar fogyasztók pedig sokkal szívesebben fognak magyar borért nyúlni az áruházak polcain, mert egyre kiválóbb és egyre jobb minőségű bort fognak tudni levenni majd ezekről a polcokról. Remélem, közös munkánk eredményeképpen ez megvalósítható. Köszönöm szépen. (Taps a kormányzó pártok padsoraiból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me