SZÁVAY ISTVÁN

Full text search

SZÁVAY ISTVÁN
SZÁVAY ISTVÁN (Jobbik): Tudom, csak nagyon röviden. Köszönöm szépen. Valóban tévesztettem egyet, Tilki képviselő úr, ön tényleg nem tagja ennek a bizottságnak, de tudom, hogy a téma iránt nagy érzékenységgel rendelkezik, s egy elismerésre méltó dolog egyébként, amit ön az előbb itt említett Tasnád kapcsán.
Attól függetlenül azt szeretném jelezni, hogy ezt a két kérdést nem kötöttem össze, ezt csak ön kötötte össze, tehát az, hogy érvényes az népszavazás vagy nem, nyilván nem ró semmilyen kötelezettséget a szomszédos államokra. Én hangsúlyosan felhívtam erre az önök figyelmét, hogy ez zajlik. Nagyon örülök, hogy ezt Tasnádon sikerült megakadályozni. Nagyon jó lenne, ha mondjuk, éppen Kishegyesen is sikerülne megakadályozni, hogy egy kis délvidéki magyar faluba ne rakjanak be ötven albánul beszélő muszlim cigányt, mert az nyilván az ottani magyar közösség végét fogja jelenteni.
(20.30)
Direkt utoljára kértem magam felszólalóként ezzel a témával, hogy egy kis kitekintést tudjunk ebben a vitában ilyen területekre is tenni, ezt ezért szerettem volna elmondani, ezért tartottam volna fontosnak. Nagyon örülnék, ha az államtitkár úr legalább egynéhány mondat erejéig erre a témára, ha már ez a végére maradt, majd szíveskedne reagálni. Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me