DR. STAUDT GÁBOR

Full text search

DR. STAUDT GÁBOR
DR. STAUDT GÁBOR (Jobbik): Köszönöm szépen. Államtitkár úr, akkor ezek szerint jobban mentek a kötvények, mint gondoltuk. 470 ezer új munkahely ezeknek a kötvényeknek az eredménye, ha jól értettem. Hát ez fantasztikus! Ez tényleg egy európai csoda.
Egyébként el kell mondjam, hogy általában Európában, ahol ez a konstrukció van, valamit elvárnak azért a pénzbefizetésen túl, és általában nem offshore cégek közbeiktatásával működik ez a konstrukció. Tehát az állam és az adott állam polgárai igenis fognak ebből profitálni.
De ha a kockázatokról beszélünk: kikerestük, hogy Rogán Antal a Gazdasági bizottság ülésén mit mondott 2013. március 4-én. Nézzék meg, elismerte, hogy van kockázat a konstrukcióban, de úgymond ezt be kell vállalni, ez a kis kockázat belefér. Ha önök nem hozták volna létre ezt a kötvénykonstrukciót, akkor nulla lenne a kockázat. S ha Rogán Antal is elismeri, hogy igenis van benne kockázat - azóta láttuk a konkrét tényeket, hogy ez nagyon is igaz -, akkor azt hiszem, hogy ez a válasz kétszeresen is elfogadhatatlan. Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me