GÚR NÁNDOR

Full text search

GÚR NÁNDOR
GÚR NÁNDOR (MSZP): Az ön számára, miniszterelnök úr, ezek szerint az a biztonság, amikor bűnözők bejönnek ebbe az országba, mondjuk, ennek a kötvénynek a jóvoltából. Az ön számára az a biztonság és az a haszon, amikor a haverok pénzhez jutnak, 100 000 millió forintos nagyságrendben, az offshore, meg az offshore típusú cégeken keresztül.
Az ön számára viszont, úgy látom, hogy nem tiszták a viszonyok, mert jó lenne, ha mondjuk, Kontrát államtitkár úron túl Pintér miniszter úrral is beszélne, mert Pintér miniszter úr maga olyan számadatokat ismer el, amelyek messze felülhaladják azokat, amikről ön beszél.
Legalább azzal tisztában kellene lenni, ha már beleáll a letelepedésikötvény-konstrukció védelmébe szégyenletes módon, hogy mi van ennek a történetnek a hátterében. (Közbeszólás az MSZP padsoraiból: Így van.) Az van a hátterében, miniszterelnök úr, az van, hogy a haverok jutnak a lóvécskához, amit meg majd az emberek fognak visszafizetni, négyszeres áron. 6 milliárd forinttal ma is többe kerül, mint ha a piacról finanszíroznánk ezt a történetet. Nem is (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret lejártát.) kell a válasza, miniszterelnök úr, nincs rá szükség. (Derültség az ellenzéki pártok padsoraiból. - Taps az MSZP padsoraiból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me