DR. STAUDT GÁBOR

Full text search

DR. STAUDT GÁBOR
DR. STAUDT GÁBOR (Jobbik): Köszönöm szépen, elnök úr. Azt tudhattuk eddig is, hogy ez egy óriási biznisz, egy százmilliárdos biznisz. Az előrelépés abban van, hogy bűnözők is kaphattak letelepedési jogot, illetve kaphattak-e.
Államtitkár Úr! Önöket, úgy látom, nem érdekli, hogy azok az információk, amelyeket a Magyar Nemzet nyilvánosságra hozott, valósak-e. Ha így lenne, akkor ön a válaszában azt mondta volna, hogy megkeresték a lapot, kikérték annak az embernek a nevét, pontosan annak az orosz állampolgárnak a nevét, aki így kapott letelepedési jogot, és egyébként elítélték őt Oroszországban. De mivel ezt nem tette, ezért azt kell gondolnom, hogy csak egy politikai elutasítást tesz, és nem arra a kérdésre válaszol, amit feltettem.
Nem zárhatjuk ki továbbra sem, és ezért nem tudom a válaszát elfogadni, hogy akár hogyha elítélt bűnözők kaphattak ilyen letelepedési jogot, akkor terroristák ezt ugyanúgy ne kaphatták volna meg. És mint ilyet, ezért nemzetbiztonsági kockázatnak tekintjük, amíg újra az egész programot át nem világítják. Erre sem válaszolt, államtitkár úr. Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik padsoraiból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me