DR. RÉTVÁRI BENCE,

Full text search

DR. RÉTVÁRI BENCE,
DR. RÉTVÁRI BENCE, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára: Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselő Úr! Tisztelt Ház! Képviselő úr, ha ebben bármifajta szabálytalanságot lát, ön is tudja, ön is ismeri, hogy miként lehet ezekben az ügyekben a szabályosságot kivizsgáltatni (Gőgös Zoltán: Nem azt kérdezte. - Dr. Hadházy Ákos: Egyetért vagy nem?), nyilván meg lehet minden esetben nézni. Tegye meg ezt!
Ön ebben nem annyira jár elöl; látom, hogy minden héten önön egy nyomás van, most már nemcsak csütörtökönként, de hétfőnként és keddenként is lehet, hogy nyomás legyen, hogy valami bombasztikus dologgal előálljon. Nyilvánvalóan ezt bizonyos ideig lehet vinni. Nem tudom, ha ön ezt a politikai pályát választja magának, abba nekünk beleszólásunk nincsen, tegye ezt, ha így gondolja.
Nyilvánvalóan az, hogy egy konkrét esetben szakmailag mi hogyan helyes és nem helyes, én ezeknek a toxinoknak, bevallom őszintén, szakértője nem vagyok, szerintem viszonylag kevesen vannak a teremben, akik azok. Ön úgy látszik, mindennek a szakértője az EU-s források felhasználása kapcsán. Ha úgy gondolja, hogy bármi szabálytalan volt, ön is tudja, hogy milyen ellenőrzési mechanizmusok vannak, ön is tudja, hogy ki milyen felelősséggel rendelkezik, akkor lépjen ott. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me