DR. LUKÁCS LÁSZLÓ GYÖRGY

Full text search

DR. LUKÁCS LÁSZLÓ GYÖRGY
DR. LUKÁCS LÁSZLÓ GYÖRGY (Jobbik): Köszönöm szépen. Az egy dolog, hogy én se nyugodtam meg ettől a választól, valószínűleg egyébként a dolgozók sem nyugodhatnak meg teljes egészében.
Miniszter úr, talán még arra kellene választ adni ebben a kérdésben, hogy az az egyébként e mögött a cég mögött is álló CBA kinek az érdekeltségi körébe tartozik. Kik azok, akik láthatták esetleg ezt a közelgő bajt? Van-e bármilyen kapcsolatuk kormánykörökkel? Vannak-e esetleg olyan kapcsolatban a kormánnyal, hogy tudnak jelezni akkor, amikor egy 1300 főt foglalkoztató, egyébként Nógrád megye legnagyobb foglalkoztatójaként működő gazdasági társaság komoly bajban van? Voltak-e erről információk? Ezt szeretnék igazából a lakosok tudni, hiszen sokan úgy látják, hogy lehet, hogy a kormány elhibázott politikája sodorta ide őket. Sőt, sokan félnek attól, hogy nem fognak tudni ezek után elhelyezkedni, hiszen azt mindannyian tudjuk, hogy ezekben a megyékben, Nógrád megyében, Heves megyében vagy Jász-Nagykun-Szolnok megyében közel sem ideális az elhelyezkedési lehetőség.
Tisztelt Miniszter Úr! Ezekre kérem tehát a választ: volt-e köze a kormánynak, van-e rálátása arra, hogy egyébként (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.) a CBA-közeli vállalkozás ilyen helyzetbe kerül, és kik egyáltalán ezért a felelősök? Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me