GŐGÖS ZOLTÁN

Full text search

GŐGÖS ZOLTÁN
GŐGÖS ZOLTÁN (MSZP): Köszönöm, elnök úr. Államtitkár úr, ha lenne Magyarországon megmagyarázó egyetem, biztos tanszékvezető lenne (Derültség.), ugyanis megint nem válaszolt semmire, azon túl, hogy ott folytatta, ahol a múltkor elkezdte, ráadásul akkor is hazudott, mert azt mondta, hogy olyan íveket adtunk le, ami fénymásolt volt.
(15.40)
Meg kellett volna azt a papírt rendesen nézni, ugyanis oda van írva, valóban a statisztikában van ilyen sor, csak odaírta elé a Választási Iroda, hogy nulla darab. Úgyhogy ezt jó lenne, ha majd tisztázná, mert ugye ez azért elég súlyos vád, hogy bárki is fénymásolt ívekkel dolgozott.
De nem ez a lényeg, államtitkár úr. Ha ennyire merészek meg ennyire bátrak, hívjanak össze a Hortobágyon, megmondom én, hol, melyik területen egy gazdatalálkozót, és beszéljék már meg azokkal az emberekkel, akiktől tömegesen vették el a földet, tömegesen vették el a 30-50 éve használt legelőket (Dr. Kovács Zoltán: Nem volt földjük, csak bérelték.) azért, hogy budapesti, nyíregyházi, debreceni barátok megkapják fiktív lakcímekkel. Államtitkár úr, ezt kéne most már lerendezni, meg erre kellene azoknak az embereknek ott választ adni, mert ott vannak ezerszámra állatok, amiknek nincs legelője, és van nulla állattal rendelkező bérlő.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me