CSEPREGHY NÁNDOR,

Full text search

CSEPREGHY NÁNDOR,
CSEPREGHY NÁNDOR, a Miniszterelnökség államtitkára: Köszönöm szépen, elnök úr. Tisztelt Képviselő Úr! Őszintén szólva, zavarban vagyok több okból kifolyólag is. Egyrészt negyedjére tesz fel egy kérdést, amit annak ellenére, hogy másfél oldalnál többet nem foglalhat el a papírján, mégsem sikerült saját szavaival elmondania. (Közbeszólások a Jobbik soraiból, köztük: Jaj! - Dr. Szél Bernadett: Ha úgy mondjuk, akkor meg az a baj!)
Másrészt zavarban vagyok amiatt is, mert vagy azt kell feltételezzem, hogy a szövegértésével van probléma, hiszen négyszer kapott választ erre a kérdésre, vagy azt kell feltételeznem, hogy rosszindulatú maga a kérdésfeltevés is, és valóban volt ideje a nyári szünetben arra, hogy egy jogi tankönyvet elővegyen és megtalálja a különbséget a gyanúsított és a tanú között. Bármennyire is próbálja a képviselő úr Tiba István képviselő úr nevét ismételgetni, attól még senkit nem gyanúsítottak meg Magyarországon, hogy egy jobbikos képviselő ezt sokszor kívánta vagy álmodta.
Képviselő úr konkrétan nem tesz mást, mint hazudik akkor, amikor azt mondja, hogy a miniszter úr bármiben befolyásolta a bírósági eljárási folyamatokat. Hiszen mi történt konkrétan? Érkezett egy levél, egy ügyvédi megkeresés a miniszter úr részére, amely levélre miniszter úr - mint minden állampolgári megkeresésre - válaszolt. Ezt ön is tapasztalhatta akár állampolgárként, akár országgyűlési képviselőként, amikor választ kapott, és egy rövid tényállást adott ahhoz az ügyhöz kapcsolódóan, amit ön emleget.
Hiába próbálja, képviselő úr, különböző jelzőkkel lefesteni az ön által vélelmezett ügyeket, sötét esti órák és hasonlók. Javaslom, hogy a környezetismereti ismereteit frissítse fel, az esti órák például nyári időszakokban nem mindig sötétek, hiszen akkor jóval később sötétedik, és adott esetben ezt is figyelembe vehetné, ha színesíteni szeretné a mondanivalóját.
(16.10)
Amikor az ember tisztességét megkérdőjelezik, képviselő úr, nemcsak arra érdemes figyelni, hogy mit kérdeznek, hanem arra, hogy ki kérdezi. Az önről pedig nyilvánosságra vált hírek alapján, azt gondolom, e tekintetben komolyabb választ nem kell nekünk adnunk. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok padsoraiból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me