DÖMÖTÖR CSABA,

Full text search

DÖMÖTÖR CSABA,
DÖMÖTÖR CSABA, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára: Tisztelt Frakcióvezető Úr! Jelezte-e a fenntartásait ennek az oldalnak, amikor például interjút adott nekik? Érzékeny volt-e ennek az oldalnak a stílusára?
Mindezt félretéve, a mai felszólalásából is jól látszik, hogy önök mindenről beszélnek, csak a népszavazásról ne kelljen. Az ország ezen a héten népszavazást tart, arról döntünk, hogy el tudunk-e utasítani egy veszélyes brüsszeli kvótacsomagot (Zaj a Jobbik és az MSZP soraiban.), erre önök az MSZP-hez hasonlóan csak a pártpolitikai gáncsoskodással foglalkoznak. (Dúró Dóra: Szégyelld magad! Szégyelld magad! - Moraj az MSZP és a Jobbik soraiban.) Jellemző módon az önök pártelnöke az ATV-ben arról beszélt, hogy még csak kampányfőnököt sem nevezett ki (Az elnök csenget.), mert azt mondta, hogy az október 2-a utáni időszakra összpontosítanak.
Hogy máshonnan is megközelítsem, az elmúlt napokban megtudtuk, hogy a Jobbik elnöke vállalhatónak tartja a felsőtestét, elképzelte azt is, hogy a Galápagos-szigeteken egy teknőc hátán ül. (Folyamatos moraj az ellenzéki padsorokban.) Ezt nem a sajtó derítette ki, hanem ő maga mondta egy bulvármagazinban. Ezt mind megtudtuk, de azt nem tudtuk meg, hogy mit tesz valójában a Jobbik a népszavazás sikeréért. Magyarország jövőjéről van szó, ezért furcsa ez egy magát nemzetinek tartó párttól. Biztosan jó okuk van rá, hogy ilyen politikát folytassanak, mint ahogy azt is tudják… (Zaj az ellenzéki padsorokban. - Dr. Bárándy Gergely: Ezt te magad sem hiszed el, hiszen nevetsz rajta! - Az elnök csenget.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me