SCHMUCK ERZSÉBET

Full text search

SCHMUCK ERZSÉBET
SCHMUCK ERZSÉBET (LMP): Államtitkár úr, az ön válasza teljes mértékben elfogadhatatlan. Az LMP azért lobbizik, hogy az európai uniós pénzeket a közjó és az emberek érdekében használják fel. Azért lobbizik, hogy az európai uniós pénzek nagy részét önök ne lopják el. Azért lobbizik, hogy az európai uniós projekteket önök ne árazzák, ne emeljék rettentően magas szintre, amit gyakorlatilag ma-gán-zse-bekbe visznek. Azért lobbizik, hogy az európai uniós pénzek ne a magánvagyonokat gyarapítsák. Önök ezt nem akarják tudomásul venni, de ez történik.
Önök elfeledkeznek arról, hogy az európai uniós pénzeket szigorúan ellenőrizni kellene. Amikor ránézünk arra, hogy milyen az európai uniós támogatá-sok intézményrendszere, nemcsak az értékelésekkel van gond, nemcsak az a gond, hogy hetek óta, hónapok óta áll a pályázatok elbírálása, hanem az is a gond, hogy rettentően gyenge a pályázatok ellenőrzése.
Szégyen az, hogy az Európai Uniónak kell észre-vennie azt, hogy hol történnek a csalások. (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.) Itt lenne az ideje, hogy önök tegyék. (Taps az LMP soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me