TÁLLAI ANDRÁS

Full text search

TÁLLAI ANDRÁS
TÁLLAI ANDRÁS nemzetgazdasági minisztériumi államtitkár: Tisztelt Képviselő Úr! Ha megengedi, én is elmondanám néhány politikai vetületét a kérdésnek, a panamai offshore-botránynak. Például azt már tudjuk, hogy Boldvai László volt MSZP-pénztárnok lemondott a párttagságáról, és azt is tudjuk, hogy Tóbiás József pártelnök ennek ellenére azt mondta, hogy számít a szolgálataira.
Tehát jellemző az MSZP-sek erkölcsi tartására, hogy arra, akinek offshore cégei, számlái vannak, ügyleteket végez, maga is elismeri bűnösségét vagy legalábbis hogy hibázott, továbbra is számít a Szocialista Párt.
De talán nagyon érdekes az a kérdés, hogy a Magyar Nemzeti Bank szocialisták által megszavazott elnöke, Simor András még Magyar Nemzeti Bank-elnökként is elismerte, hogy pénzét külföldi offshore cégekben tartotta, és csak mikor kiderült, akkor volt hajlandó azokat hazahozni Magyarországra. És a legfrissebb ügy: az MSZP elnökhelyettese, Simon Gábor úrról is kiderült, hogy külföldi számlákon tartotta a pénzét. Azt már tudjuk, hogy a parlamentben van egy párt, amelyik nyakig benne van az offshore-ügyekben, és ez a Magyar Szocialista Párt. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me