SNEIDER TAMÁS

Full text search

SNEIDER TAMÁS
SNEIDER TAMÁS (Jobbik): Nyilvánvalóan nem tudom elfogadni ezt a választ, hiszen a szociális kártyát - ahogyan ön mondta - még most sem kívánják bevezetni. Én szeretném jelezni a Fidesz-frakciónak, hogy a 21. század technikai körülményei között élünk, és ennek köszönhetően a szociális kártya bevezetése sokkal olcsóbbá tenné a szociális rendszer működtetését, ezeknek a támogatásoknak a folyósítását, és egyben sokkal inkább átláthatóbbá is tenné, hiszen gyakorlatilag egy központi szervrendszerről mindenki pontosan láthatná az országban, hogy hol milyen mértékű kifizetések történnek.
Nagyon fontos megemlíteni, hogy az Erzsébet-utalvány nem névre szóló, itt viszont mindenképp egy névre szóló kártyáról lenne szó, aminek köszönhetően, amikor kimennek az üzletből a vásárlók, akkor az uzsora-bűncselekménynek már nem volnának oly mértékben kitéve, hiszen egy Erzsébet-utalványt egyszerűen el lehet venni, szerintem túlságosan is sok mindenre fel lehet használni adott esetben, míg a szociális kártyánál ezt sokkal jobban le kéne szűkíteni. (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.)
Kérem, hogy ebben legyenek a 21. század pártja, és a technikai vívmányokat is vegyék figyelembe és vezessék be. Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me