Z. KÁRPÁT DÁNIEL

Full text search

Z. KÁRPÁT DÁNIEL
Z. KÁRPÁT DÁNIEL (Jobbik): Államtitkár Úr! Ez annyira gyenge volt, hogy még az önök soraiból felhangzó gyér taps is azt mutatja, hogy ezt a hazugságáradatot egyszerűen nem lehet nyugodtan kezelni. (Közbeszólás a Fidesz padsoraiból: Ne hazudjál már!) Hiszen azt a pár milliárd visszacsoportosított forintot figyelembe véve, ha csak ennyit adtak vissza, mit gondol, valójában mennyivel húzták le a magyar embereket az érintett pénzintézetek, amelyeket önöknek el kellett volna számoltatni. (Közbeszólás a Jobbik padsoraiból: Így van!)
Ehelyett mit csináltak? A tavalyi évben paktumot kötöttek a Bankszövetséggel, paktumot kötöttek az érintettekkel arra vonatkozóan, hogy további terheket nem raknak rájuk. És 2001-ben önök nyitották ki azt a palackot, amiből kibújt a szellem az egyoldalú szerződésmódosításokkal. Való igaz, hogy a szocialisták alatt szabadult el a pokol, de az is igaz, hogy önök csinálták az úgynevezett elszámolást, amelynek a végeredménye, hogy most 15 ezer ingatlan van veszélyben, 15 ezer magyar család ingatlana ellen indulhat meg az a folyamat, hogy a család az utcán találhatja magát.
Éppen ezért azonnal meg kell hosszabbítaniuk a kilakoltatási moratóriumot; új elszámolást, igazságosat kell csinálni (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret lejártát.), azért, mert a lopott holmi visszajár, és mi ebből nem fogunk engedni. Nem fogadom el a válaszát, mert nem volt az, hazudott! (Taps a Jobbik padsoraiból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me