DR. VEJKEY IMRE,

Full text search

DR. VEJKEY IMRE,
DR. VEJKEY IMRE, a KDNP képviselőcsoportja részéről: Tisztelt Elnök Úr! Köszönöm a szót. Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselőtársaim! Az előttem szólók mindent elmondtak az irányelvről és a törvényjavaslatról, voltak olyan fölszólalók is, akik ennél sokkal többet is, ezért a már elhangzottakat nem kívánom megismételni, az irreleváns dolgokra pedig nem kívánok kitérni és reagálni.
Fontosnak tartom hangsúlyozni viszont egyrészről azt, hogy a határon túl élő nemzettársaink vonatkozásában is komoly előrelépést jelent a törvényjavaslat, figyelemmel a geo-blocking korlátozó rendelkezéseire.
Fontosnak tartom hangsúlyozni másrészről azt, amire viszont senki nem tért ki, hogy az egyszerű e-mail nem minősül magánokiratnak. Ezt nagyon sok honfitársunk nem tudja, és azt hiszi, hogy amit e-mailen küldött, akár megrendelést, akármilyen nyilatkozatot, az teljes joghatályú nyilatkozat. Ez nem így van. Ez csak korlátozott joghatás kiváltására alkalmas. Az e-mail csak akkor lesz teljes körű és teljes joghatályú, ha elektronikus aláírással és időbélyegzővel van ellátva. Az ilyen e-mailek viszont rendkívül korlátozottak. Erre szeretném honfitársaink figyelmét fölhívni, hogy amennyiben teljes hatályú joghatást szeretnének az e-mailen történő levelezésükkel kiváltani, akkor figyeljenek erre, és ilyen típusú leveleket küldjenek.
Összefoglalva: a Kereszténydemokrata Néppárt támogatja a törvényjavaslatot; kérem, támogassák önök is. Köszönöm megtisztelő figyelmüket. (Taps a kormánypárti padsorokban.)
(9.40)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me