NOVÁK ELŐD

Full text search

NOVÁK ELŐD
NOVÁK ELŐD (Jobbik): Államtitkár asszony, ismer és tudja, hogy konstruktívan támogatjuk a kormányzat családpolitikai erőfeszítéseit. Azonban kértem, hogy a kormányzati önfényezés helyett a jövőről beszéljünk. (Közbekiáltás a Fidesz padsoraiból: Arról beszéltünk!) Arról, hogy az általam mondott jobbikos javaslatok közül van-e akár egyetlenegy darab is, amelyet támogatandónak vél. (Nagy zaj.) Erről nem beszélt egyetlenegy szót sem, ezért a válaszát elfogadhatatlannak tartom.
Sajnálom, hogy az Iránytű Intézet kutatásai nem ismertek önök előtt (Közbekiáltás a kormánypárti padsorokból: Jó sötéten látod a jövőt!), pedig például a Facebook-oldalamon is közzétettem a grafikonokat, sőt… (Felzúdulás, derültség a kormánypárti padsorokból.), sőt a népesedési kerekasztalon is. (Az elnök megkocogtatja a csengőt.) Államtitkár asszony, ha ön eljárna a népesedési kerekasztal üléseire vagy képviseltetné magát ott, akkor tudná, hogy ott is kiosztottam. A tavalyi évben is a tavalyi kutatásokat is, azonban sajnos sem ön, sem a képviselője nem vesz részt a népesedési kerekasztal ülésein. (Veresné Novák Katalin: Három képviselő vesz részt!) Egyedüli párt a Jobbik, amely ennek a minden párthoz elküldött meghívásnak eleget tesz, és minden ülésen képviselteti magát. (Lázár János: Milyen minőségben, képviselő úr?) De azt kérem, hogy ha nem hisznek az Iránytű Intézetnek (Lázár János: Melyik párt, melyik frakció?), akkor mérjék fel önök maguk, és legyen szíves, máskor válaszoljon arra a feltett kérdésemre, amiről a cím is szólt, hogy hányasra értékeli ön a kormány családpolitikáját akkor (Móring József Attila: Nincs már kérdés!), amikor igen, egyes mérések szerint, 71 százalék szerint megbukott.
Várom ezzel kapcsolatban, legalább majd a folyosón az őszinte, beismerő válaszát. Köszönöm szépen. (Kósa Lajos: Indulj elnökként! Te leszel az elnök! - Taps a Jobbik padsoraiból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me