VOLNER JÁNOS

Full text search

VOLNER JÁNOS
VOLNER JÁNOS (Jobbik): Köszönöm szépen, elnök úr. Ügyrendi javaslatot szeretnék tenni. A javaslatom lényege az, hogy kérem elnök úrtól a Házbizottság összehívását.
Az indoklása pedig ennek a javaslatnak az, hogy a Nemzetbiztonsági bizottság körébe tartozó adatok kezelése és a minősített adatok nem számítanak játéknak, Németh Szilárd képviselő úr. Azok az adatok, amelyeket ön itt megosztott a széles nyilvánossággal, immár nem először, minősített adatnak minősülnek. Erről megkérdeztem a nemzetbiztonsági átvilágítással rendelkező, az illetékes szakbizottságban tagsággal rendelkező Mirkóczki Ádám képviselőtársamat. Én támogatom azoknak az adatoknak a nyilvánosságra hozatalát, amelyeket ön közzétett, azonban az nem járja, hogy ön rendszeresen az Országgyűlésben falurádiót játszik, képviselő úr, és kihozza ezeket az adatokat, mintha ennek a titkosításnak a feloldása kizárólag önre lenne bízva.
Kérem tehát, elnök úr, hogy a Házbizottság vizsgálja meg, történt-e ebben az esetben visszaélés, és számoljon be az Országgyűlés előtt erről. Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik padsoraiból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me