DR. JÓZSA ISTVÁN

Full text search

DR. JÓZSA ISTVÁN
DR. JÓZSA ISTVÁN (MSZP): Köszönöm szépen a rugalmasságát, elnök úr. Két percben csak annyit szeretnék reagálni a kormány jelen lévő képviselője felé, hogy valahogy egész más az, amit az államtitkár úr mond, meg az, amit a másik államtitkár úr, aki most nincs itt. Tehát önön látszik, hogy felelős elemzőként próbálja összerakni és talán jobbító szándékkal ezt a történetet. Kívánom, hogy maradjon meg ez a hozzáállása, és ne törjön bele a bicskája a jobbítási kísérletbe, kísérletekbe!
Az a hozzáállás, amit Rétvári államtitkár úr tanúsított, hogy ilyen termelésiértekezlet-szerűen felsorolja, hogy milyen pénzeket, aprópénzeket, néha nagyobb európai pénzeket fordítottak az egészségügyre, persze valószínűleg tényszerűen igaz, de ha az egész mérlegét nézzük, hogy önök végül is csak azzal együtt tudnak pluszráfordítást bemutatni, hogy az uniós forrásokat is odarakják - illetve nem akarom kárhoztatni a korábbi költségvetési előkészületeiket, de azért egy kicsit mindig változtattak a sorokon, nehogy összehasonlítható legyen akárcsak nominálisan is az egészségügyre fordított ráfordítás -, mi a végeredményt látjuk és halljuk a választóinktól.
(16.30)
Tehát én hadd fejezzem ki azt a pozitív megítélést a kétperces hozzászólásomban, hogy talán ez az elemző, kicsit talán kritikusabb hozzáállása szimpatikus, és kecsegtet valami eséllyel, hogy talán tudnak javítani is az egészségügyön, mert azért az elmúlt hat év summáját tekintve, a jelenlegi állapotokat vizsgálva azért nem annyira rózsás, mint amennyire a számok mutatják. Köszönöm. (Szórványos taps az MSZP padsoraiból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me