KONTRÁT KÁROLY

Full text search

KONTRÁT KÁROLY
KONTRÁT KÁROLY belügyminisztériumi államtitkár: Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselő Úr! Érdemi válaszomat egy pontosítással kezdem, önt pontosítom: tudomásom szerint Kiskunhalas egyéni országgyűlési képviselője Bányai Gábor képviselőtársunk.
Ami pedig a konkrét kérdéseket illeti: tájékoztatom, hogy a kiskunhalasi intézmény nem nyitott befogadóállomás, hanem zárt menekültügyi, őrzött befogadóközpont. Az intézmény területén található, a rendőrség által fenntartott, idegenrendészeti őrizet végrehajtására szolgáló, őrzött szállás is zárt intézmény, tisztelt képviselő úr. A kiskunhalasi zárt intézmény bezárása jelenleg nincs napirenden. Kiemelt figyelmet fordítunk Kiskunhalas lakóinak biztonságára, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy az intézmények működtetésével a lehető legkevesebb megterhelésnek legyenek kitéve.
Ezúton is, itt a tisztelt Ház előtt is köszönetet mondok a város önkormányzatának és a város polgárainak az együttműködésért és a türelmükért. A kormány elszánt annak érdekében, hogy megvédje az országot, megvédje a magyar embereket. Elkötelezettek vagyunk a schengeni határok megvédésében, és mindent megteszünk a magyar állampolgárok biztonságáért. Megvédjük Magyarországot és a magyar embereket a bevándorlási nyomással szemben.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me