DR. SCHIFFER ANDRÁS

Full text search

DR. SCHIFFER ANDRÁS
DR. SCHIFFER ANDRÁS (LMP): Köszönöm, elnök úr. Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Miniszter Úr! Először is szeretném visszautasítani a vádaskodását, az LMP frakciója dokumentálhatóan semmiféle jogosítványáról nem mondott le. Ott sorakoznak azok a kérdéseink, amiket nem tudtunk elmondani. Nem tudtunk elmondani azért, mert például a házszabályt önök voltak szívesek megalkotni, tehát reklamálni nem az ellenzéknél kell, hanem a Fidesz-KDNP-nél.
Egyebekben pedig, amit a fair eljárással kapcsolatban mondott miniszter úr, abban természetesen van igazsága. Csak azt javasolnám, hogy először mindenki a saját háza táján söprögessen. Hétről hétre fideszes képviselők házszabályellenesen nem a kormány, az egyes miniszterek kompetenciájába tartozó kérdéseket feszegetnek azért, hogy az ellenzéki képviselőket oltogassák, akiknek nincs házszabályszerű lehetőségük, hogy erre válaszoljanak. Olyan kérdéseket feszegetnek, ami adott esetben a Számvevőszék vagy más, nem kormányzati szervek kompetenciája.
Önök ugyanúgy visszaélnek, ha úgy tetszik, a házszabály lehetőségeivel, ugyanúgy kijátsszák a házszabályt. Arra szeretném kérni, forduljon Kósa Lajos frakcióvezető úrhoz, mielőtt etikai előadást akarna tartani a parlamentben. Köszönöm. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me