BALLA GYÖRGY

Full text search

BALLA GYÖRGY
BALLA GYÖRGY (Fidesz): Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Tisztelt Kormánypárti Képviselőtársaim! Szeretném önöket tájékoztatni arról, hogy annak ellenére, amit most az ellenzéktől hallottak, semmiféle változás nincs az egyéves működésünkhöz képest, tehát arról beszéltek most az ellenzéki képviselők, ami egy éven keresztül egyébként tökéletesen működött (Dr. Bárándy Gergely: Azt se fogadtuk el! - Gőgös Zoltán: Nektek!), éppen azt kritizálták. (Közbeszólások.)
Novák képviselő úr problémáját én megértem. Az éjszakai viták tényleg fárasztóak, tényleg nehezek (Közbeszólás a Jobbik soraiban: Honnan tudod? - Derültség a Jobbik soraiban. - Az elnök csenget.), és tényleg a családoknak árthatnak, különösen akkor, tisztelt képviselő úr, ha ön és a felesége egyszerre képviselők. Ez biztos, hogy erősen megterhelő lehet. Én önön kívül mástól még ezt az érvet, hogy a felesége miatt egyébként nehéz az éjszakai vitát lefolytatni, nem hallottam 1998 óta, amióta a parlamentben vagyok. Én nem kívánok beleszólni az ön magánéletébe, de lehet, hogy ez okozza a problémáját, és nem a munkarend. (Közbeszólások a Jobbik soraiban.)
Ami pedig a tévéközvetítést illeti, az a helyzet, hogy az Országgyűlésnek egy feladata van: az Országgyűlésnek az a feladata, hogy azokat a végpontokat biztosítsa, amin keresztül bármelyik sajtóorgánum közvetítheti a parlament ülését. Bármelyik. Ezek a végpontok rendelkezésre állnak. (Közbeszólások az ellenzéki pártok soraiban.) Rendelkezésére állnak az ATV-nek is, tisztelt szocialista képviselőtársaim. Ha ők úgy gondolják, hogy olyan nézett és olyan fontos ez a parlamenti ülés, hogy közvetítetni akarják 0-24-ben, megtehetik (Dr. Bárándy Gergely: Nem a milliárdokból fenntartott köztévé feladata lenne?), és megteheti a Hír TV is, tisztelt Novák Előd képviselő úr (Derültség a kormánypártok soraiban.); önök most úgyis olyan jóban vannak Simicska Lajossal, beszéljék meg vele, a végpontot biztosítjuk, a Hír TV pedig közvetítheti a parlament ülését. Köszönöm szépen, elnök úr. (Taps a kormánypártok soraiban.)
(15.40)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me