SZILÁGYI GYÖRGY

Full text search

SZILÁGYI GYÖRGY
SZILÁGYI GYÖRGY (Jobbik): Államtitkár Úr! Hadd mondjam el önnek, hogy licitálás és licitálás között mekkora különbség van. Mondok egy licitálást: Janiczak Dávid, akit ön említett, a saját gépkocsiját licitálásra bocsátotta, hogy karitatív tevékenységet támogasson ebből. (Dúró Dóra: Így van! - Moraj a kormányzó pártok padsoraiban.) Önök is licitálnak, csak azokra a földterületekre licitálnak, amiket a gazdák elől vesznek el, és százmilliókat, súlyos milliárdokat tudnak kifizetni olyan (Dr. Fazekas Sándor: Gazdák licitálnak a földre…) földterületekért, amely földterületeket önök saját maguknak bocsátották áruba.
Államtitkár úr, ez a különbség a két licitálás között. Ez, tudja, milyen? Olyan, mint amikor önök azt mondják, hogy a Jobbik padsoraiban bűnözők ülnek, aztán utána az egyik fideszes politikusukat éppen gyilkosságért előzetes letartóztatásba helyezik, majd a fiatal fideszesek, akik majd az önök utánpótlásai lesznek, hulla részegen egymást verik össze, mondjuk, egy wellness-disznóölésen. (Derültség a Jobbik padsoraiból. - Moraj a Fidesz padsoraiból.) Na, ez a különbség! Ez a Fidesz igazi arca. (Az elnök csenget.) Ezek önök, akik nagy hangon kiabálnak, de egyetlen képviselő sem meri nyilvánosságra hozni a saját hozzátartozói vagyonnyilatkozatát.
Mutassák meg a vagyonukat, ha nincs titkolnivalójuk! (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret lejártát.) Nem tudom elfogadni a választ. (Lázár János: Jól beszélsz! - Taps a Jobbik és az LMP padsoraiból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me