GÚR NÁNDOR

Full text search

GÚR NÁNDOR
GÚR NÁNDOR (MSZP): Köszönöm szépen, elnök úr. Hát, mindenre nem sikerült azért válaszolni, itt a cégek jóváhagyásával, a jogosítványok megvonásával, Rogán Antal személyes szerepvállalásával, sok minden egyéb mással kapcsolatosan (Tállai András: Nem volt kérdés.) adós maradt államtitkár úr. De nem is vártam tőle, hogy sikerrel jár ebben a dologban.
Tudja, mintegy 80 000 millió forint az a hozamhaszon, amit ezen a 3 ezer, illetve a családtagokkal együttesen 5 ezer tartózkodási engedélyen, letelepedési kötvényen nyernek egyesek. Azt kell mondjam, hogy nyilván ez az emberek agyában nem másként csapódik le, mint ha egy lopásalapú kormányzás zajlik, akkor a fideszes végrehajtói ezeknek a folyamatoknak busásan tömik meg a zsebüket, miközben az országban az EU-n kívüli országokból pénzért mintegy 8 ezer ember kap letelepedési engedélyt. Pénzért mindent lehet, mindent a haveroknak főleg.
Az adófizetők fizetik meg majd utólag, öt év múlva mindezt, amit ezek a cégek elvisznek, és még nem tudni, ki mindenki más. Hát, elnök úr, ebből kifolyólag ez a válasz messze nem elfogadható. Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me