A Montenegrónak az Észak-atlanti Szerződéshez való csatlakozásáról szóló Jegyzőkönyv kihirdetéséről szóló törvényjavaslat zárósza…

Full text search

A Montenegrónak az Észak-atlanti Szerződéshez való csatlakozásáról szóló Jegyzőkönyv kihirdetéséről szóló törvényjavaslat zárószavazása
Soron következik a Montenegrónak az Észak-atlanti Szerződéshez való csatlakozásáról szóló Jegyzőkönyv kihirdetéséről szóló T/10934. számú törvényjavaslat zárószavazása.
Köszöntöm Miodrag Vuković elnök urat és delegációját (Taps. - A páholyban ülő vendégek felállva köszönik meg a tapsot.), akik hivatalos látogatásra érkeztek Magyarországra abból az alkalomból, hogy az Országgyűlés a mai napon erősíti meg Montenegró NATO-csatlakozási szerződését. Sikeres tárgyalásokat és kellemes időtöltést kívánok elnök úrnak és delegációjának.
Tisztelt Országgyűlés! Emlékeztetem önöket, hogy múlt heti döntésünknek megfelelően a törvényjavaslatot házszabálytól eltéréssel tárgyalja az Országgyűlés.
Mivel az előterjesztéshez összegző módosító javaslat nem érkezett, most a törvényjavaslat benyújtott szövegéről határozunk. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a T/10934. számú törvényjavaslatot. Kérem, most szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a törvényjavaslatot 180 igen szavazattal (Taps. - A delegáció tagjai is tapsolnak.), 1 tartózkodás mellett elfogadta.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me