DR. BÁRÁNDY GERGELY

Full text search

DR. BÁRÁNDY GERGELY
DR. BÁRÁNDY GERGELY (MSZP): Köszönöm a szót, elnök úr. Egyetlen dologra válaszolt csak az elnök úr, legalábbis ezt lehetett kihámozni ebből a válaszból. Ezek szerint ön szerint teljesen rendben vannak ezek a rokoni kötődések a Magyar Nemzeti Bankban, és ezt másnak kéne természetesnek venni, nem pedig arról van szó, hogy önnek kéne elgondolkodni azon, hogy ez így nincs rendben. De, tisztelt elnök úr, szerintem ez így nincs rendben, szeretném ezt fenntartani.
Ha már így összejöttünk, két dolgot szeretnék még megkérdezni öntől, amit egyre többen híresztelnek. Igaz-e az, hogy ön a 8-as számot száműzte a Magyar Nemzeti Bankból? És igaz-e az, hogy csak olyan titkárnő nyerheti el az állást az elnöki titkárságon, aki 1984. augusztus 20-án született? Őszintén remélem, hogy egyértelműen cáfolni fogja ezeket, mert ha ezek igazak, akkor itt még annál is sokkal nagyobb baj van az ön háza táján, mint amit én felsoroltam.
Végül, elnök úr, még egy dolog: hiába perel be naponta, nem fogok leszállni sem magáról, sem pedig az MNB korrupt ügyeinek a feltárásáról. Arra viszont felhívom mindenki figyelmét (Az elnök csengetéssel jelzi az időkeret leteltét.), hogy az 500 millió forintnál nagyobb kárt okozó vagyon elleni bűncselekmények elévülési ideje legalább tíz év, az pedig a politikában beláthatatlanul hosszú idő.
Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki pártok padsoraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me