SALLAI R. BENEDEK

Full text search

SALLAI R. BENEDEK
SALLAI R. BENEDEK (LMP): (Korózs Lajos: A búbánattól kezdjed!) Tehát akkor az volt a kérdés, hogy mégis ki. (Dr. Kovács Zoltán: Gyorsabban!) Tehát a Külügyminisztérium azt mondta… - akkor úgy beszélek, hogy Kovács úr is megértse (Csenger-Zalán Zsolt: Meg mi is!), hogy nem alkalmas külképviseletre, azt mondta, hogy nemzetbiztonsági átvilágításon az Alkotmányvédelmi Hivatal azt mondta, hogy nem alkalmas. Fazekas Sándor személyesen mondta azt, hogy mégis legyen agrárattasé.
Az, amiről ön beszél, hogy egy külföldi állam rendszáma: kérem szépen, jogászemberként, gondolom, tudja - az Index-cikkben benne volt -, hogy ezt az igényelheti, akinek leigazolják a diplomáciai feladatát. (Dr. Bárándy Gergely: Hát igen!) Tehát senki másnak nincs joga; és úgy kérheti az országot. Önök valamilyen szinten feladatban tartják ezt.
És azért furcsa ez az egész helyzet, mert itt van egy jegybankelnök, aki azzal büszkélkedik, hogy őellene nem indul eljárás, miközben igazságügyi miniszter az unokatestvére (Derültség az MSZP soraiban.), itt van ön, aki magyar milliárdosokkal kávézgat, miközben zajlik a termőföld-privatizáció, és itt van egy Kiss Szilárd, akivel kapcsolatban a felesége révén mindenféle orosz alvilági kapcsolat felmerül különböző helyeken, és önök csodálkoznak, hogy valami miatt mégis az FM további tevékenységben tartja. Ez a furcsa. (Közbeszólások az MSZP soraiból: Úgy van! - Taps az LMP és az MSZP soraiból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me