DR. HOPPÁL PÉTER,

Full text search

DR. HOPPÁL PÉTER,
DR. HOPPÁL PÉTER, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára: Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselő Úr! Ez nyilvánvalóan egy politikai beszéd volt, ami rendjén is van, hiszen az Országgyűlésben (Kepli Lajos közbeszól.) ilyenek is el kell hogy hangozzanak, azonban felhívnám a figyelmét a tisztelt képviselő úrnak arra, hogy nem illik lenézni a választópolgárokat. A választópolgárok tudják, hogy milyen értékekre szavaznak, és ők 2010-ben és 2014-ben is amellett döntöttek, hogy fideszes képviselő képviselje őket a Magyar Országgyűlésben.
Kontrát Károly képviselő úr jelenleg államtitkári munkáját végzi, de egyébként egyéni képviselőként éppen ma, ezekben az órákban egyeztet a kulturális államtitkárságon egy, a választókerületét érintő kérdésben. Úgyhogy azt a nettó hazugságot, amit ön elmondott, hogy a képviselő úr nem képviseli az ott élőket, akik megválasztották, visszautasítom az ő nevében is. (Kepli Lajos: Tényekkel!) Mi, fideszes országgyűlési képviselők, akik megkaptuk a mandátumot a választópolgároktól, akikről döntöttek bölcsen a választók, és azt mondták, hogy a mi kezünkbe adják a mandátumot, mindannyian úgy dolgozunk, hogy ezt a nagyon magas bizalmat a jövőben is, ha tisztességünk lesz rá, akkor kiérdemeljük.
Méltányolom azt, hogy ön ellenzéki képviselőként - én is voltam ellenzéki listás képviselő - sokat tesz beadványok formájában a körzetéért, de higgye el, hogy egy kormánypárti képviselő nemcsak a szavakkal, hanem a tettekkel is dolgozik. Kérem, hogy ezt méltányolja! (Kepli Lajos közbeszól.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me