SZILÁGYI GYÖRGY

Full text search

SZILÁGYI GYÖRGY
SZILÁGYI GYÖRGY (Jobbik): Köszönöm szépen a szót. Legfőbb ügyész úr, mondja már meg nekem, hogy a nyomozást ki felügyeli ma Magyarországon! Önöknek kellene felügyelni a nyomozást. Mindenre kiterjedő nyomozás volt? Valóban, nagyon mindenre kiterjedő nyomozás lehetett, amikor az is benne van ezekben az adatokban, hogy még arra sem vették a fáradságot, hogy lehallgassák Tábor Viktor telefonját, mondjuk, adott esetben, és feltérképezzék a kapcsolatrendszerét. (Dr. Rétvári Bence: Milyen jobbikos módszerek vannak?)
Legfőbb Ügyész Úr! Akkor remélem, ön is úgy gondolja, hogy az ügyészség most lefolytathatja ezt a nyomozást, de ehhez kívánunk önnek segítséget adni: a mai napon feljelentést tettem újra az ügyben; a mai napon a feljelentésemet vesztegetés, vesztegetés elfogadása, befolyás vásárlása és befolyással való üzérkedés bűncselekményének gyanúja miatt tettem. Kérem önt, hogy vegyék komolyan ezt a feljelentést, vizsgálják ki teljeskörűen ezt a korrupciós ügyet, tárják fel azokat az embereket, akik ebben részt vettek, és nevezzék meg a bűnösöket.
Ezt várja önöktől a magyar társadalom, ezt várja önöktől Magyarország, hogy itt ne bújhassanak meg olyan emberek, akik kétmilliárd forintos kenőpénzt kérnek azért, hogy különböző kedvezményeket adjanak különböző cégeknek. (Taps a Jobbik soraiban.)
(13.50)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me