DR. RÉTVÁRI BENCE,

Full text search

DR. RÉTVÁRI BENCE,
DR. RÉTVÁRI BENCE, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára: Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselő Úr! Hónapokkal ezelőtt sajtótájékoztatókon már többször elmondtuk azokat az adatokat, amelyekre ön kíváncsi, mind a betegségtípusokat, mind az előfordulások körülbelüli számát. A Jobbik ebben az ügyben is lemaradásban van egy-két lemezzel. (Moraj a Jobbik padsoraiból, egy hang ugyanonnan: Jaj!)
Az egészségügyi törvényt is módosítottuk, tisztelt képviselő úr. Már nem emlékszem pontosan, hogy önök hogyan szavaztak, de nem tartom kizártnak, hogy ellene szavaztak önök is a többi ellenzéki párttal (Közbeszólások a Jobbik padsoraiból: Megszavaztuk!), amelyben az egészségügyi intézményrendszert is felkészítettük egy ilyen rendkívüli helyzetre. Ha önök megszavazták, akkor mondják el Z. Kárpát Dániel képviselőtársuknak is, hogy lehet, hogy ő is megszavazta azt, amit most követel.
Tehát túl vagyunk ezen, tisztelt képviselő úr, és itt a parlamentben is jogszabályt módosítottunk, pontosan annak érdekében, hogy meg tudjuk tenni azokat az intézkedéseket, amelyek szükségesek. Tehát mind a készletekben, mind az egészségügyi hatóságok felkészítésében, mind a jogszabályok átalakításában felkészültünk arra, hogy meg tudjuk védeni Magyarországot, meg tudjuk védeni a magyar embereket, a magyar emberek egészségét, és ehhez kérjük minden ellenzéki párt támogatását. (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret lejártát.) Így legfőképpen a bevándorláspárti baloldaltól kérnénk ez ügyben egy fordulatot, bár arra kis eséllyel számíthatunk, úgy látom. Köszönöm szépen. (Taps a kormányzó pártok padsoraiból.)
(14.20)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me