Z. KÁRPÁT DÁNIEL

Full text search

Z. KÁRPÁT DÁNIEL
Z. KÁRPÁT DÁNIEL (Jobbik): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Le kell szögeznünk, ha csak Toroczkai László nyilvános Facebook-profilján keresztül egyfajta élő közvetítést vizsgálunk, látszik, hogy napi szinten érkeznek most a hermetikusan lezártnak mondott határon keresztül olyanok, akik Európában ismeretlen kórságokkal fertőzhetik meg az ott élőket és közvetlenül a lakosságot.
Azt látjuk tehát, hogy amíg a hermetikusan lezártnak mondott határon tízezrével sétáltak át zavartalanul, önök nem hajlandók a Jobbik felszólítása nyomán egy önálló határőrséget felállítani, és valóban visszafordítani a hermetikusan lezárt határról azokat, akiknek nem feltétlenül lenne itt keresnivalója, addig ez a veszély akut.
A felszólításunk, és amiért kérem, hogy válaszoljon, egyértelmű: hajlandóak-e közzétenni azokat az adatokat, amelyek értelmében összesítik, hogy a fertőző osztályokon, más helyszíneken kiket, milyen betegségekkel, milyen kórságokkal kezeltek; milyen veszélyek merültek fel ezzel kapcsolatban Magyarországon; és képesek voltak-e egyáltalán modellezni, hogy egy tömeges feltorlódás esetén mégis mivel járhat mindez?
Ugyanis kutya kötelességünk megvédeni a magyar állampolgárokat minden (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret lejártát.) hasonló begyűrűző veszélytől. (Taps a Jobbik padsoraiból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me