VANTARA GYULA

Full text search

VANTARA GYULA
VANTARA GYULA (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr, és jó pihenést kívánok. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselőtársaim! A nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitáját ez év május 24-én folytatta le a Ház, és nagyon pozitív volt, hogy alapvetően minden frakció támogatta az indítványt. Módosító javaslat is - ahogy ez korábbi felszólalóktól elhangzott - mindösszesen egy darab érkezett Szabolcs Attila képviselőtársam részéről, aki a hatálybalépés dátumának a július 1-jében történő meghatározását kérte, valamint néhány nyelvhelyességi és szövegpontosító javaslatot tett.
(Az elnöki széket Lezsák Sándor,
az Országgyűlés alelnöke foglalja el.)
A Gazdasági bizottság V. hó 31-ei ülésén további módosítási szándékkal élt, és ahogy az elhangzott, az 1. számú mellékletben felsorolt nemzeti vagyonnak minősülő műemlékek körét bővítette két további ingatlannal.
Ahogy az általános vitában is elmondtam, nagyon fontos, hogy a nemzeti kastélyprogram és a nemzeti várprogram gördülékenyen haladjon, ezt a törvényjavaslat elfogadásával lehetővé válik a GINOP-források lehívása.
Tisztelt Képviselőtársaim! Remélem, hogy a holnapi napon minden képviselőtársam támogatni fogja ezt a nemes célt szolgáló törvényjavaslatot. Köszönöm a figyelmüket. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me