ORBÁN VIKTOR

Full text search

ORBÁN VIKTOR
ORBÁN VIKTOR miniszterelnök: Tisztelt Képviselő Asszony! A mi kormányzásunk az embereknek és a családoknak jót hozott és nem rosszat, szemben az ön állításával. Kimentettük őket a devizahitelből (Moraj az MSZP és a Jobbik soraiból.), rezsit csökkentettünk, 500 ezer új munkahelyet hoztunk létre, családi adórendszert vezettünk be, otthonteremtési rendszert indítottunk meg, jelentősen és folyamatosan emeljük a minimálbért, hároméves kortól minden gyermeknek óvodát adunk, kiszélesítettük az ingyenes étkezést, és nyugdíjemelésekre is sor került.
(17.10)
Összességében tehát azt kell mondanom, hogy ha mérleget akarunk vonni, mert ön végül is ezzel kezdte a hozzászólását, akkor azt kell mondanom, hogy a Fidesz kormányzásával az ország nyert.
Ami a konkrét ügyet illeti, az aszfaltügy 2010 előtti ügy, az önök ügye, az önök sara. Nem értem, miért ránk akarják dobálni. Azt önök szúrták el! (Lázár János: Ez így van!) Azt önök tárgyalták ki az Európai Unióval! (Lázár János: Ez is így van!) Az összes ügy, amiről szó van, java részben, ha nem is összes, de java részben 2010 előtti ügy. Miért nekem hánytorgatják ezt föl? (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me