DEMETER MÁRTA

Full text search

DEMETER MÁRTA
DEMETER MÁRTA (MSZP): Jó, hogy mondta, miniszter úr. Nagyon jól tudjuk, hogy a fideszes többségű és a többségi fideszes szavazásokon mi szokott történni a Gazdasági bizottságban. Rengetegszer halljuk a magyar kormánytól a menekültügyi és gazdasági bevándorlással kapcsolatban, hogy ez szuverenitás kérdése, és hogy Brüsszel nem dönthet a magyar emberek feje fölött. Ja, értem! Brüsszel nem dönthet, de az Orbán-kormány és Rogán Antal dönthet a magyar emberek feje fölött?
Mert vajon mit válaszolnának az emberek, ha inkább azt kérdeznék tőlük, hogy akarják-e, hogy a magyar kormány 16 ezer gazdasági bevándorlót engedjen be Magyarországra állandó letelepedési engedéllyel? Megkérdezték-e az embereket, hogy akarják-e, hogy a kormány haverjainak az offshore cégei százmilliárdot kaszáljanak ezen? És megkérdezték-e arról az embereket, hogy akarják-e, hogy öt év múlva az ő adófizetői forintjaikból legyenek ezek a gazdasági bevándorlók kifizetve, ami százmilliárdokat fog jelenteni, amit ki kell fizetni?
Tehát a magyar kormány döntött az emberek feje fölött, és a nap végén egyetlen kérdés marad: a magyar emberek nagyon kíváncsiak arra (Az elnök csenget.), hogy ezekből az offshore százmilliárdokból vajon Orbán Viktorhoz és strómanjaihoz kerül-e pénz és mennyi. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me