HADHÁZY SÁNDOR,

Full text search

HADHÁZY SÁNDOR,
HADHÁZY SÁNDOR, a Törvényalkotási bizottság előadója: Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Országgyűlés! Ezúton tájékoztatom a tisztelt Országgyűlést, hogy a Törvényalkotási bizottság 2016. május 26-án tárgyalta meg a T/10523. számú, energetikai tárgyú törvények jogharmonizációs célú módosításáról szóló törvényjavaslatot, és ahhoz a bizottság 34 igen szavazattal, tehát egyhangú döntés mellett összegző módosító javaslatot és összegző jelentést nyújtott be.
Amint az már ismert önök előtt, az Európai Bizottság az Európai Unió harmadik energiacsomagja átültetésével összefüggésben kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen, tehát a javaslat célja a szükséges törvényi szintű módosítások megvalósítása.
Elmondhatom, hogy a bizottsági ülésen a törvényjavaslattal kapcsolatban szakmai vita nem alakult ki. Az összegző módosító javaslat tartalmazza a Gazdasági bizottság 13 pontos technikai jellegű indítványát, valamint a Törvényalkotási bizottság pontosításait foglalja magában.
Tisztelt Képviselőtársaim! Kérem, támogassák az előterjesztést! Köszönöm figyelmüket. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me