GYÖNGYÖSI MÁRTON

Full text search

GYÖNGYÖSI MÁRTON
GYÖNGYÖSI MÁRTON (Jobbik): Miniszterelnök úr, az elmúlt hetekben a Fidesz különböző prominensei beszéltek arról, hogy Soros Györgynek bizonyos háttérhatalmi törekvései vannak. A sort maga Lázár János nyitotta meg a szokásos csütörtöki kormányinfón, aki az Információs Hivatalt is felügyeli, és azt mondta, hogy az államnak, a kormánynak rendelkezésére állnak bizonyos bizonyítékok, miszerint Soros György keze vastagon benne van a migrációs válság előidézésében. Kovács Zoltán kommunikációért felelős szóvivőjük folytatta a sort, majd ön is nemrégiben egy rádióinterjúban hosszan beszélt Soros Györgyről és a háttérhatalmi törekvéseiről.
Az örömteli, ha önök megvilágosodtak, és 26 évvel a rendszerváltás után rájöttek arra, hogy a kétpólusú világrend utáni világrendet kik és hogyan alakítják, de azért vizsgáljuk meg, milyen az önök kapcsolata Soros Györggyel. Nemrégiben a kezembe került egy olyan kiadvány, amelyet maga Vásárhelyi Miklós szerkesztett. Ebben a kiadványban összefoglalta, „névSoros” címen összegyűjtötte azokat az embereket, akiket Soros György támogatott a nyolcvanas években. Ebben a kiadványban fellelhető nagyjából a Fidesz-alapítóknak és a Fidesz prominenseinek az egész névsora.
Mint ahogy az is tény, hogy 1987-ben ön Kövér Lászlóval együtt személyesen találkozott Soros Györggyel, és beszámoltak neki annak a 400 ezer forintnak a sorsáról, amivel az amerikai milliárdos támogatta a Századvég című kiadványsorozatot. Tehát megállapítható tényként, hogy Soros György bőségesen támogatta a Fideszt, a Fidesz szárba szökkenését és a Fidesz alapítóinak tanulmányait. Mint ahogy az is tény, hogy önök ezt a támogatást az elmúlt 25 évben bőségesen megszolgálták. (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.)
Nem gondolja, hogy kétarcú, opportunista és hiteltelen az, amikor ön a korábbi mecénásával szembefordul? Hogy ízlik, miniszterelnök úr, a zsoldoskoszt? (Taps a Jobbik padsoraiból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me