KEPLI LAJOS

Full text search

KEPLI LAJOS
KEPLI LAJOS (Jobbik): Köszönöm szépen, elnök úr. Tisztelt Képviselőtársaim! Megértem az önök értetlenségét, hiszen önöknél nem az a kérdés, hogy a Balaton-partra vagy Horvátországba menjenek nyaralni. Az önök körében inkább Ibiza a nyerő, én jól tudom (Zaj a kormánypártok padsoraiból. - Az elnök csenget.), de azt kell mondjam, hogy a magyar emberek, a magyar családok nagy részének igenis az a kérdés, hogy el tud-e jutni akár egy hétvégére a Balatonra, vagy pedig már lassan olcsóbban jut le a horvát tengerpartra is.
Azt se engedhetik meg maguknak a magyar családok, és lassan a Balatont se fogják megengedni, ha már a parkolásért, ha már a strandért fizetniük kell, a vonatjáratokat is ritkítják. Éppen most látott napvilágot, hogy nyáron felére-harmadára csökkennek a Balatonhoz menő MÁV-járatok. Önök egy az egyben megfojtják a balatoni turizmust.
Akit nem fojtanak meg, az Mészáros Lőrinc, aki a 300 milliárdos balatoni fejlesztési pénzből már 100 milliárdot lenyúlt, és valószínűleg a maradék 200 milliárd nagy része is az ő zsebében fog landolni. A saját körük zsebét tömik továbbra is. A magyar emberek nyaralási szokásaival, hogy el tudnak-e menni nyaralni, továbbra sem törődnek. Nem tudom elfogadni a választ. Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik padsoraiból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me