MAGYAR ZOLTÁN

Full text search

MAGYAR ZOLTÁN
MAGYAR ZOLTÁN (Jobbik): Köszönöm a szót, elnök úr. Miniszter úr, a legfontosabb kérdésekre nem kaptam választ, többek között arra, miért fordul elő tömegesen, hogy olyan esetekben, amikor egyébként ítélet van róla, miért nem kapják meg az érintettek a pénzt, a támogatást. Ez agyrém, így nem lehet dolgozni! Ezek kis családi gazdálkodók, minden forintjukra szükségük van, mégpedig minél hamarabb.
Az pedig, hogy új vezetése van az MVH-nak, önmagában nem dicsőség, hisz a régi börtönben van vagy éppen várja az ítéletet, persze, hogy új vezetést kellett kinevezni.
(15.00)
Ha ennyire leterheltek a munkatársak, ahogy elmondta miniszter úr, akkor pedig tessék forrást biztosítani az MVH-nak, ne a magyar családi gazdálkodók szenvedjék meg azt, hogy erre nem biztosítanak elég keretet. Azon pedig, hogy csak ezer-egynéhány fellebbezés érkezett be önökhöz, ne csodálkozzon, miniszter úr, konkrétan félnek az érintettek az MVH-hoz fordulni, ugyanis nemegyszer előfordult, hogy a panaszaik miatt retorzió ért őket, és a következő évben éppen ezért nem kapták meg az őket megillető támogatást. Válaszát természetesen nem tudom elfogadni. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me