ORBÁN VIKTOR

Full text search

ORBÁN VIKTOR
ORBÁN VIKTOR miniszterelnök: Az ön ismételt kérése ellenére, tisztelt képviselőtársam, a szóban forgó személy nevét egyetlen kormányzati intézmény vagy állami cég fizetési listáján sem találtam, ezért kérdése megválaszolásában nem tartom magam illetékesnek.
Számomra azonban jóval lényegesebbnek tűnik az a kérdés, hogy kicsoda is ön, a Jobbik új frakcióvezetője, aki az adófizetők pénzéről országgyűlési képviselőként dönthet. És ha valaki olyan kedvtelve és szorgalmasan ás mások életében, mint ön, tán lehetne valamivel közlékenyebb is saját magával kapcsolatban.
Volner Jánosról tudjuk, hogy számos, általa alapított cég, jelentős köztartozás felhalmozásával egyetemben eltűnt egy cégtemetőben. Ez önmagában még nem bűn. (Közbeszólás a Jobbik padsoraiból: Seszták Miklós!) Az viszont már az - és ezt a bíróság előtt is bizonyították -, hogy egyik cége Volner János irányítása alatt jogosulatlanul vont le több mint 10 millió forint áruforgalmi adót. Az adóhatóság adóbírsággal és késedelmi pótlékkal együtt 21 400 000 forintot kért számon Volner János cégén. Volner János felelős üzletemberként ezután 100 ezer forintért megszabadult az egyébként 3 milliós törzstőkéjű cégétől.
Volner János, a Jobbik új frakcióvezetője tehát adócsaló. Köszönöm megtisztelő kérdését. (Nagy taps a kormánypártok padsoraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me