CSEPREGHY NÁNDOR,

Full text search

CSEPREGHY NÁNDOR,
CSEPREGHY NÁNDOR, a Miniszterelnökség államtitkára: Tisztelt Elnök Úr! Köszönöm szépen a szót. Engedje meg, hogy csak néhány pontban reagálják, először Harangozó képviselő úrnak, akinek azt mondanám, hogy a Balaton-védősáv megmaradt, sőt törvényerőre emelkedik.
Kettő: a 30 méteres sáv beépíthetetlenségét garantálja ez a történet.
Három: mielőtt a képviselő úr hatalmas államosítási hevét itt kiterjeszti a teljes MSZP nem túl nagy frakciójára, szeretném emlékeztetni, hogy 2002 és 2010 között nulla, pontosan nulla forintot fordítottak arra a célra, amit ön most a kormányon kér számon, hogy magántulajdonban lévő ingatlanokat kellene kisajátítani. A Balaton Fejlesztési Tanács, amely a környékbeli önkormányzatokat tartalmazza, egyhangúlag támogatta a javaslatot.
Ikotity képviselő úrnak szeretném mondani, hogy összekeverte a papírokat. Az a napirendi pont, amelyhez ön hozzászólt, a következő, nem a jelenlegi.
Végezetül pedig, hogy a kormány mennyire veszi komolyan a Balatont: 320 milliárd forint értékű fejlesztést valósítunk meg 2020-ig a Balaton területén. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban. - Kepli Lajos: 600 milliárd Mészáros Lőrinc…)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me