DR. ÓNODI

Full text search

DR. ÓNODI
DR. ÓNODI-SZŰCS ZOLTÁN GUSZTÁV, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára: Köszönöm szépen, elnök úr. Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselő Úr! Meg lettem szólítva, muszáj erre reagálnom. Már az előbb elhangzott Banai Péter államtitkár úrtól is, hogy folyik egy bértárgyalás. Tehát igenis, a kormány komolyan veszi azt, hogy ez egy tárgyalási folyamat. Addig, amíg nem derül ki, hogy mi is fog a tárgyalások végén költségvetési vonzattal rendelkezni, addig nem tudjuk betenni a költségvetésbe. Azt gondolom, ez ilyen egyszerű tétel.
A másik pedig: én szomorúan végighallgattam megint a Péterfy Sándor Utcai Kórháznak a történetét, de azért tegyük már ezt tisztába. Én nem tudok olyan problémát, amelyet ez a kormány hozott volna létre. Tudok olyat, amit nem tudott megoldani, de örökölte korábbról.
Tehát azért van nehéz dolguk önöknek, amikor majd engem ekéznek itt a parlamentben, mert nem tudnak olyat majd felemlíteni, ami ne lett volna jelen ezelőtt már 6 évvel is ebben a parlamentben. De igyekszem megfelelni majd a kormánynak is és az ellenzéknek is a jövőben. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me