LÁZÁR JÁNOS,

Full text search

LÁZÁR JÁNOS,
LÁZÁR JÁNOS, a Miniszterelnökséget vezető miniszter: Tudunk nyilatkozni Páva Zsolt polgármester úr törekvéséről, ami a pécsi Zsolnay márka megmentésére vonatkozik, és aminek érdekében a pécsi adófizetők vagyonát és pénzét folyamatosan kész szolgálatba állítani. Szerintem ez a pécsi képviselőtestület és a polgármester érdeme, törekvése támogatásra érdemes.
Azt nem értettem, hogy önök miben tettek feljelentést. (Dr. Szakács László: A márkanév lopása miatt.) Remélem, hogy a NAV költségvetési csalás ügyében indított nyomozásában nem önök tettek feljelentést, mert nem hiszem, hogy az az ügy megoldását szolgálná, képviselő úr, ha önök feljelentik az ön által védelmezendő céget. A mondandójából az derül ki, hogy önök rajtunk kérik számon, hogy mi történik, a kormányon meg az önkormányzaton, miközben önök az feljelentésekben merülnek ki. A feljelentés helyett érdemes volna egy asztalhoz ülni és megbeszélni, hogy hogyan lehet a céget talpra állítani.
Még egyszer mondom, nem az önkormányzat támogatása a kérdés. Nem a magyar állam bankjának vagy az adófizetők támogatása a kérdés. A piac a kérdés, hogy hogyan lehet olyan márkát építeni, segíteni, újraépíteni, amely eladható, mert hosszú távú megoldást csak ez jelenthet. A pillanatban sikerül megoldást találni, de kérdés, hogy hosszú távon sikerül-e. Kérem ehhez a segítségét. (Dr. Szakács László: Nagyon szívesen.) Köszönöm. (Taps a Fidesz soraiból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me