DR. SCHIFFER ANDRÁS

Full text search

DR. SCHIFFER ANDRÁS
DR. SCHIFFER ANDRÁS (LMP): Nem fogadom el a miniszteri választ. Az derült ki ebből a válaszból, hogy nagyon nehéz dolog ma Magyarországon Lázár János barátjának lenni. Ki kell ábrándítanom, miniszter úr, nekem nincsenek ilyen barátaim. Viszont a helyzet az, hogy azt természetesen támogatom, illetve támogatjuk, hogy magyar tulajdonú bankokkal kívánnak együttműködni. A konkrét helyzet az, ami felháborító, és arra nem tetszett válaszolni. Arról van szó, hogy a veszteségek miatt a közös ingatlanalapnál a Magyar Postának az utóbbi három évben 750 millió forintot kellett betennie, miközben az FHB-nak 200 milliót, és az a 750 millió a magyar adófizetők pénzéből ment.
Kettő: miért kellett ezer embert már most, az elmúlt hónapokban kirúgni a postahivatalokból?
Ezenkívül ön tévedésben van, miniszter úr. Az LMP a közszolgáltatások liberalizálását soha nem támogatta. Ehhez képest az első Orbán-kormány volt az, amelyik felajánlotta a WTO-n belül a közszolgáltatások liberalizálását.
Négy: miért nem támogatták az LMP-nek azt a követelését, hogy offshore lovagokkal ne üzleteljen együtt a magyar állam, illetve a köztulajdonban lévő cégek? Erre ön most is megtagadta a választ. Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me