KULCSÁR GERGELY

Full text search

KULCSÁR GERGELY
KULCSÁR GERGELY (Jobbik): Köszönöm a szót. Tisztelt Miniszter Úr! 2014 tavaszán a választók mit sem tudtak erről, ugyanis csak a nyomozás tényéről értesülhettek. Tiba István félrebeszélt, azt mondta, hogy nem tudja, miről van szó, illetve egy rutinszerű vizsgálatról hazudozott a kampányban. Erre jól emlékszem, mivel én indultam abban a körzetben. De nem adott választ arra sem, hogy mit szól ahhoz, hogy három és fél év után javította a vagyonnyilatkozatát.
Akkor jutott eszébe, hogy ellentmondásban van az, amit a vagyonnyilatkozatában tett, illetve amit mondott a bíróság előtt. Nyilván nem akart hamis tanúzásért bíróság elé állni, ezért változtatta meg a vagyonnyilatkozatát, miután a Jobbik erre felhívta a figyelmet.
Azt is elmondanám önnek, hogy Veres Margit, az önök polgármesterjelöltje volt az MSZP-vel közösen, az önök polgármestere, ő vádlottként szerepel az ügyben, és azt vallotta vádlottként, hogy a felettese utasításait követte, a bűncselekmény elkövetésének az idején az ő főnöke Tiba István volt, és itt bezárul a kör.
Tisztelt Miniszter Úr! (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.) Ön eltűri ezeket a politikusokat a soraiban? (Taps a Jobbik padsoraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me