CSEPREGHY NÁNDOR,

Full text search

CSEPREGHY NÁNDOR,
CSEPREGHY NÁNDOR, a Miniszterelnökség államtitkára: Köszönöm, elnök úr. Igyekszem befejezni másfél perc alatt, és akkor Apáti képviselő úrnak beszámítottuk mint kortesbeszédet a félperces pluszmondanivalóját.
Amit a képviselő úr említett, valamint Mengyi képviselő úr is szóba hozott, abban a tekintetben én azt javaslom, hogy akkor, ha érkezik módosító javaslat, azt tisztelettel várjuk. Mert lehet egy olyan álláspontot képviselni, hogy nem az ajánlatkérőnek a jogköre ennek a bírálata, hanem egy magasabb fórum, ami kellően transzparens döntéseket tud ahhoz hozni, hogy senkiben ne legyen kérdés, hogy az a döntés, amit meghoz, ahol például engedélyezi ennek az eljárásnak az alkalmazását, az valóban indokolt, és nemzetgazdaságilag fontos kivételi kört jelent.
Tehát mi a kormány részéről nyitottak vagyunk arra, hogy olyan módosítót befogadjunk, ahol ez a módosítás szerepel, tehát hogy egy magasabb fórumon lehessen ezt engedélyezni, ne pedig az ajánlatkérő szintjén lehessen eldönteni, hogy mikor alkalmazzák és mikor nem. (Apáti István: Toljuk ki a határidőt!) Köszönöm, elnök úr. (Szórványos taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me