DR. JÓZSA ISTVÁN

Full text search

DR. JÓZSA ISTVÁN
DR. JÓZSA ISTVÁN (MSZP): Köszönöm szépen, elnök úr, és üdvözlöm a levezetői székben; az előbb nem vettem észre a gesztusát, tisztelettel üdvözlöm, hogy munkába állt.
Egy éjszakába nyúló vitában kifakadt az államtitkár úr, hogy miből gondolja az MSZP, hogy az egymillió közalkalmazott mind Fidesz-szavazó, na de majd fognak tenni róla, hogy az legyen - még nem sikerült visszakerestetnem ezt a felvételt, de azt hiszem, ezek után meg kell tenni. Tehát hogy az állami tisztviselői kar létrehozása után, ami a hatalomépítésnek egy komoly eszköze, amibe belevették, hogy a saját janicsárképzőjükről, a Nemzeti Közszolgálati Egyetemről kikerülteknek ad csak pályát, amelynek a rektora egyben az OVB vezetője is, aki a demokráciát láthatóan Machiavellitől tanulta, mert a február 23-ai események, ahogy ott ellökdösték az MSZP-s beadványozót a kopaszok, mutatják, hogy milyen hozzáállást tanúsítanak a demokráciához; szóval ez a hatalomépítkezésnek egy kőkemény eleme machia-velli értelemben, és még azt is elővették A fejedelemből, hogy ha valami nagyot akarsz tenni, akkor tegyél elé valami kis jót is, tehát a bérfejlesztést nyomják ennek az egész törvénycsomagnak a homlokterébe.
Én tehát nagyon örülök annak, hogy végre kapnak bérfejlesztést a köztisztviselők. Nagyon álságosnak tartom, amit az állami tisztviselők, egyáltalán a köztisztviselők megkülönböztetésével tesznek, és a kormányablakoknál dolgozóknak külön elismerésem, mert az ő munkafeltételeik messze nem biztosítottak. Nézzék meg, hogy mekkora sorokat, mekkora tömeg ügyét kell elintézni egy-egy kormányablaknál! Én több segítségek kérek a kormányablaknál dolgozóknak. Köszönöm, elnök úr.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me