BOLDOG ISTVÁN

Full text search

BOLDOG ISTVÁN
BOLDOG ISTVÁN (Fidesz): Mégiscsak a jobbikos képviselők pártjához tartozik az az alapítvány, amely alapítványból autószerelőknek, sofőröknek és rokonoknak juttattak több millió forintot mindenféle tanulmányokért, amely a végzettségükből nem jött ki, hogy ilyet tudnak írni. (Mirkóczki Ádám: Honnan tudod?) Ezek után önök beszélnek korrupcióról meg offshore-ozásról; azt gondolom, hogy kicsit durva.
De nem csodálkozom én ezen. Azon sem csodálkozom, hogy most, amikor cukissá váltak állítólag, és most már nagy nemzeti cuki párt lettek, kiderült, hogy az önök pártelnöke barátjának nagyon jó kis offshore cége van a barátaival együtt, vagyis volt, mert már azon is túladott, mert a barátjának túladta. És nem is akármilyen neve van ennek a cégnek - nyilván ez is cukiság jegyében (Szilágyi György: Panda!) -, Panda (Szilágyi György: Azaz!), mert a panda egy cuki állat, így van. Tehát úgy látom, hogy nagyon bejött önöknek ez a dolog, és nagyon jól élnek ezzel. (Közbeszólás a Jobbik soraiban: Erdőben él, mint a vipera. - Mirkóczki Ádám: Most komolyan, ez a szint?!)
Én arra hívnám fel az önök figyelmét, hogy nem elég másra mutogatni, a saját portájukon is szét kellene nézni, mert miközben önök politikusbűnözésről beszélnek, az önök képviselője, Novák Előd politikusbűnözésről beszél, mindenféle gyanús ügyek vannak az önök háza táján, kezdve a pártelnökükkel, akinek meg kellene magyarázni azt, hogy miért utalt a pártalapítvány a családi cégébe, az ő személyes tulajdonú cégébe több millió forintot. Azt gondolom, ez egy fontos eset. (Dr. Schiffer András: Nem családi cége, értsd már meg!)
Azt gondolom, mi pedig mindent elkövetünk azért, hogy az offshore cégeket ne engedjük a közbeszerzések közelébe, ezért hoztunk erre törvényt, és nem is kerülnek oda. Köszönöm szépen. (Dr. Schiffer András közbeszól. - Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me