DR. RÉTVÁRI BENCE

Full text search

DR. RÉTVÁRI BENCE
DR. RÉTVÁRI BENCE (KDNP): Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Hadd folytassam képviselőtársam gondolatait. Egy embert tudunk megszólítani az MSZP-ből jelenleg, mert egyedül ő van most itt a vitában. Harangozó képviselő úr azt mondta, hogy Boldvai úr mint pártpénztárnok, egykori főbizalmi ember az MSZP-n belül, amikor körüllengte az off-shore-ozás vádja, akkor azon nyomban lépett, nem tudom pontosan, hogy felfüggesztette a párttagságát vagy kilépett, ez, azt hiszem, másodlagos is, mert nem ez a lényeg benne, hanem az, hogy akkor Tóbiás elnök úr azt mondta, hogy számít Boldvai úrnak, Boldvai Lászlónak a további tevékenységére.
Ön pedig most azt mondta az előbb, pár perccel ezelőtt, hogy lám, lám, az MSZP-ben, amint valaki az offshore vád közelébe került, abban a pillanatban már nincs is az MSZP-ben. Valami ilyesmit próbált ön érzékeltetni. Most akkor mondja el nekünk, Harangozó úr, hogy ön most azt szeretné, ha Boldvai László továbbra is az MSZP-t segítené, ahogy ezt a pártelnöke kérte, most a pártelnökével ért egyet, vagy nem ért egyet a pártelnökével (Dr. Schiffer András közbeszól.), hiszen azt sugallta, hogy azt szeretné, ha Boldvai László távol lenne az MSZP-től.
Kérem, hogy ezt tisztázza, hogy egyet tud érteni a pártelnökével, nem tud egyetérteni, csatlakozik Tóbiás úr nyilatkozatához vagy pedig sem, mert itt úgy tűnt, mintha mást mondana erről az ügyről, mint a pártelnöke. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me