GŐGÖS ZOLTÁN

Full text search

GŐGÖS ZOLTÁN
GŐGÖS ZOLTÁN (MSZP): Köszönöm szépen, államtitkár úr. Egy biztos, hogy azok a helybeli gazdálkodók, akik évtizedeken keresztül állami támogatás vagy uniós támogatás nélkül legeltettek, soha nem reklamáltak, hogy nem kaptak legelőt. Most jelenleg 60 olyan családról tudunk, akik tősgyökeres, régi gazdálkodók ezeken a településeken, és jelenleg semmiféle állami legelővel nem rendelkeznek, de rendelkeznek nyíregyházi panellakók, budapestiek, debreceniek, mindenki rendelkezik, csak azok nem, akik valós állattartók.
Egyébként, hogy konkretizáljam a dolgot, 42-es út, a Berettyóújfalu-Mezőpeterd közötti rész, jobb kéz felől, le sem kell jönni a főútról, államtitkár úr, úgyhogy még az autót sem kell károsítani, aki ellenőrizni akar, egyszerűen - van fényképem is, ha kíváncsi rá, oda tudom adni - kettőméteresre nőtt tüskebozót van azon a legelőn egyébként, ahol legeltetéses állattartásnak kellene lennie.
És nem válaszolt a másik kérdésemre, hogy miért is kell, mondjuk, 40-50-szeres kártalanítást adni valakinek, akinek egyébként például egy bérbevételnél semmilyen kára nem keletkezett. Köszönöm szépen a figyelmüket. (Taps az MSZP soraiból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me